Alla ♥ dag närmar sig

Så det är ju snart alla hjärtans dag och man börjar genast fundera på vad man ska köpa till sin pojkvän/flickvän. Själv har jag inte sånna tankar, men jag kan förstå att det är rätt så svårt. Därför har jag slängt i hop lite saker som jag tror man hade blivit glad över.


henne
1. Underkläder är alltid något som behövs och uppskattas! Tänk er att ni kan få välja helt fritt vad ni tycker er flickvän ska använda för underkläder, perfekt va? 2. Smycken det funkar alltid också. Några snygga örehängen eller varför inte ett armband eller halsband med en personlig text? 3. En ny snygg och enkel tröja, går alltid hem! 4. Skönhets produkter som smink eller nagellack, funkar alltid.
 
allahjärtansdag
 
1. Underkläder här också, det funkar alltid och är nog en av de lättaste att köpa till en kille. 2. En ny snygg t-shirt, det kommer också att gå hem. 3. Någon parafym eller deo, ni kan besämma hur ni tycker att era pojkvänner ska lukta, hur perfekt? 4. Smycken till killar passar faktiskt också, en ny snygg klocka blir alltid perfekt då killar använder dessa rätt mycket eller ett smycke med personlig text också?
| |
Upp